Evenementen

Het Laatste Nieuws

Yes Eindelijk !!!

Dachten wij, net als zo velen, toen Mark Rutte aankondigde dat per 1-7-2020 evenementen weer mochten worden georganiseerd. En toen pas begon de echte frustratie.

Waren de vergunningen nu wel of niet geldig (evt. met aanpassingen)?
Nadat diverse andere organisaties, uit andere delen van het land, melden dat zij wel hun vergunningen behielden of dat ze weer geldig werden verklaart kregen wij ook weer goede hoop.
Om vervolgens weer in onzekerheid te komen door het bericht dat de gemeentes eerst moesten wachten op een evenementen-protocol welke moest worden opgemaakt door de veiligheidsregio.
Aan de hand van dat protocol konden pas weer nieuwe vergunningen worden aangevraagd.
De verwachte termijn voor het opstellen van het protocol bleek ruim 2 weken te zijn!

Uiteindelijk na wederom 2 weken wachten kwam het verlossende bericht dat het protocol klaar was en dat er nieuwe vergunningen konden worden aangevraagd. De reeds uitgegeven vergunningen waren helaas niet meer geldig. Wat inhoud dat we nu  halverwege juli zitten en met een behandelingstermijn van 4 tot 6 weken (in een normale situatie) wij dus op z’n vroegst de eerste braderie kunnen aanvragen voor begin september, want doordat iedereen nu z’n vergunningen moet gaan aanvragen kan de behandeling weleens een stuk langer duren dan normaal.

Daarom hebben wij moeten besluiten om dit jaar “Geen” evenementen te organiseren!

Wij wensen iedereen heel veel succes, geluk en vooral gezondheid!
En hopen met jullie volgend jaar weer leuke, gezellige evenementen te beleven.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.